КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні, 18 липня, відбулася приємна зустріч-знайомство міського голови Сергія Булеги, старости с. Шипинці Василя Нявчука та єпископа Чернівецького і Буковинського Феогноста на території Свято-Пантелеймонівського чоловічого монастиря в с. Шипинці.
НОВИНИ

Сьогодні, 18 липня, відбулася приємна зустріч-знайомство міського голови Сергія Булеги, старости с. Шипинці Василя Нявчука та єпископа Чернівецького і Буковинського Феогноста на території Свято-Пантелеймонівського чоловічого монастиря в с. Шипинці.

18-07-2024, 15:47

 

🔸Сьогодні, 18 липня, відбулася приємна зустріч-знайомство міського голови Сергія Булеги, старости с. Шипинці Василя Нявчука та єпископа Чернівецького і Буковинського Феогноста на території Свято-Пантелеймонівського чоловічого монастиря в с. Шипинці.
🔸Під час зустрічі обговорили питання розбудови Православної церкви України, формування духовної культури громадян, важливість сповідування духовно-моральних цінностей, як основи світогляду людини та шляхи духовно-морального виховання молоді.
🔸Владика Феогност висловив сподівання на майбутню співпрацю, сприяння у розвитку та всебічну підтримку парафії керівництвом громади.
🔸Також зауважив, що 27 липня в день пам'яті святого Пантелеймона, відбудеться приємна подія – храмове свято Свято-Пантелеймонівського чоловічого монастиря. У цей день віряни звертаються до Святого з молитвами про зцілення та покровительство для себе та своїх близьких та запросив всіх бажаючих до спільної молитви.🙏🏼

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →