КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 29-30 червня 2024 року громадською організацією “Спільнота реєстраторів” була організована та проведена Шоста зустріч державних реєстраторів “Державна реєстрація нерухомості та бізнесу в період воєнного стану.
НОВИНИ

29-30 червня 2024 року громадською організацією “Спільнота реєстраторів” була організована та проведена Шоста зустріч державних реєстраторів “Державна реєстрація нерухомості та бізнесу в період воєнного стану.

01-07-2024, 15:03

 

🔸29-30 червня 2024 року громадською організацією “Спільнота реєстраторів” була організована та проведена Шоста зустріч державних реєстраторів “Державна реєстрація нерухомості та бізнесу в період воєнного стану.
Нові виклики сьогодення” в місті Чернівці.
В заході взяло участь близько 130 учасників - державних реєстраторів в тому числі державні реєстратори Відділу державної реєстрації Кіцманської міської ради - Миронюк Ярослава Фрізантівна, Яруш Іванна Володимирівна та Руснак Тетяна Василівна.
Також в заході брали участь представники Західного міжрегіонального управління юстиції: заступник начальника управління Іван Гринюк, Казюка Іван та Олена Романчук. Лектором виступив В'ячеслав Хардіков, керівник Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України, який розповів про особливості державної реєстрації юридичних осіб, а також слухали унікальну лекцію зі сторони як державного реєстратора прав, так і державного реєстратора бізнесу Віталія Желінського.
🔸Велося обговорення практичних питань технічної інвентаризації в контексті державної реєстрації прав з головою ГО “Спілка інженерів з технічної інвентаризації нерухомого майна” Дмитром Поповим.
🔸За результатами зустрічі, громадською організацією “Спільнота реєстраторів” були вручені сертифікати всім учасникам заходу — державним реєстраторам, що засвідчують участь у Шостій зустрічі державних реєстраторів.
🔸З нагоди професійного свята - Дня державного реєстратора України, яке відзначається 1 липня було нагороджено вітальними листами Західним міжрегіональним управлінням юстиції активних реєстраторів, зокрема державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Кіцманської міської ради Миронюк Ярославу Фрізантівну за плідну співпрацю з органами юстиції, високий професіоналізм та відданість справі.🎉

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →