КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > В День апостолів Петра і Павла, 29 червня, у Кіцмані відзначають храмове свято.
НОВИНИ

В День апостолів Петра і Павла, 29 червня, у Кіцмані відзначають храмове свято.

29-06-2024, 14:55

 В День апостолів Петра і Павла, 29 червня, у Кіцмані відзначають храмове свято. Цього року минає 611 років з дня першої письмової згадки про наше місто!

🖋️📜
Знову День міста і храмове свято ми зустрічаємо в умовах воєнного стану, але віримо і знаємо, що на нас чекає прекрасне майбутнє та беззаперечна перемога України!
Ще один непростий рік в умовах постійних викликів, рік важкої роботи на благо громади, рік затьмарений війною та труднощами, які виникають в зв'язку із складною ситуацією в країні.
Ми від щирого серця дякуємо всім, хто повсякчас причетний до історії нашого міста, підтримує, зберігає та збагачує традиції, розбудовує його, покращує, а особливо вдячні тим, хто кожного дня боронить нас від окупантів.
Низько вклоняємося всім військовослужбовцям і Героям сьогодення! 🇺🇦
Гірко сумуємо за всіма втраченими життями, які забрала війна!🕯️🙏🏼
Щиро молимося за настання миру та довгоочікувану перемогу на нашій землі, просимо Бога захисту, сили, хоробрості, здоров'я для наших захисників та захисниць, щоб вони всі повернулися додому живими і неушкодженими. Молимося за жителів нашого міста й громади, яких також чимало стало на захист нашої держави.
Висловлюємо вдячність всім, хто в тилу кожного дня проявляє свою небайдужість, самовідданість та щедрість, хто щодня робить свій внесок і наближає перемогу.
Бажаю всім міцного здоров'я, безмежного щастя, тепла та затишку у ваших домівках, Божої ласки та миру!
Війна згуртувала нас навколо єдиної мети — перемоги в боротьбі проти російських загарбників і це наша основне завдання на сьогодні. Нехай в нашій громаді панує любов до свого краю, довіра та повага, залишаймося такими ж небайдужими один до одного заради майбутнього наших нащадків.
Вірю, що ми з вами наступного року відсвяткуємо ще багато свят під мирним українським небом.
Дорогі кіцманчани, з Днем міста!
З повагою і найкращими побажаннями
Сергій БУЛЕГА,
міський голова
Кіцманської територіальної громади.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →