КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні в залі Кіцманської публічної бібліотеки відбувся літературний подіум «Під шелест сторінок найкращих книг Людмили Охріменко». 📖📚
НОВИНИ

Сьогодні в залі Кіцманської публічної бібліотеки відбувся літературний подіум «Під шелест сторінок найкращих книг Людмили Охріменко». 📖📚

24-06-2024, 09:43

 

💠Сьогодні в залі Кіцманської публічної бібліотеки відбувся літературний подіум «Під шелест сторінок найкращих книг Людмили Охріменко». 📖📚
💠Пані Людмила українська письменниця, дуже цікава непересічна особистість, авторка книг, віддана патріотка та волонтерка. Писати почала ще у дитинстві та завжди вважала це своїм хоббі.
💠 Людмила Леонідівна під час зустрічі ділилася особистими історіями з життя, коротко розповіла про свій письменницький шлях і поділилася цікавою історією про те, як перейшла на українську мову, адже сама народилася на Дніпропетровщині, довгий час жила та працювала в Криму, а після окупації переїхала до Харкова.
В зв'язку з воєнною агресією росії вирішила для себе, що не хоче жодним чином бути дотичною до їхньої культури і живучи в російськомовному середовищі, спілкувалася з оточуючими виключно українською літературною мовою.
Війна й окупація рідного Криму стали поштовхом для розвитку, активної творчості та публікацій своїх книг.
На сьогодні видано 9 книжок авторства Людмили Охріменко.
Глядачі мали змогу поспілкуватися з авторкою, задавали питання, цікавилися творчістю, а пані Людмила залюбки представляла свій доробок та коротко ознайомила присутніх з кількома книгами.
💠З 2014 року їздила з гуманітарними місіями у Луганську та Донецьку області задля допомоги добровольчим формуванням і підрозділам ЗСУ. До 2017 їздила на передову, а потім почала писати книжки про війну. Кошти від продажу своїх книг, авторка донатить на допомогу українській армії.
💠Ми щиро вдячні пані Людмилі за те, що Вона робить велику справу. Це неоціненний внесок, що залишиться майбутнім поколінням. Бажаємо творчих успіхів, натхнення, міцного здоров'я, щастя і миру!

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →