КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні, 10 червня, у Кіцманській публічній бібліотеці відбулася тепла та цікава зустріч з буковинським письменником, митцем Георгієм Ботою.
НОВИНИ

Сьогодні, 10 червня, у Кіцманській публічній бібліотеці відбулася тепла та цікава зустріч з буковинським письменником, митцем Георгієм Ботою.

10-06-2024, 12:37

 

🔸Сьогодні, 10 червня, у Кіцманській публічній бібліотеці відбулася тепла та цікава зустріч з буковинським письменником, митцем Георгієм Ботою.
🔸Презентацію своєї 8-ї збірки оповідань «Долі з вогню, землі та любові» Георгій Миколайович провів захоплююче, змістовно та цікаво.
🔸Він розповів цікаву історію про життя односельчан, які їхали до млина, а дорогою з ними траплялися смішні та непередбачувані пригоди. Усі присутні із захопленням слухали письменника. Автор також розповів про свої успіхи та плани на майбутнє. Зауважив, що у наступній 9-ій збірці більша половина оповідань буде написана про історії людей з Кіцманщини.
🔸В ході презентації Орися Сухолотюк зачитала оповідання з 8-ї збірки Георгія Миколайовича «Долі з вогню, землі та любові» - «ЯК ТОДОР ТА КАТЕРИНА ІЗ СУХОВЕРХОВА ЦІСАРЯ В ЛУЖАНАХ ЗУСТРІЧАЛИ». Автор висловив велику подяку невістці Тодора Біблюка - Марії Маноліївні Біблюк з села Суховерхів за розповідь, на основі якої написана ця історія. Пані Марія разом зі старостою села Суховерхів Миколою Олексюком були присутні на заході та висловили велику подяку за збереження історій і традицій буковинців.
🔸На зустрічі також були присутні студенти та викладачі Кіцманського фахового коледжу, учасники клубу «Вечірні зорі», поціновувачі творчості Г.Боти.
🔸Всі учасники заходу мали змогу послухати веселі оповідки та придбати книги автора.
🔸Окрім того, сьогодні Георгій Миколайович завітав з візитом до міського голови Сергія Борисовича Булеги та подарував примірник своєї нової книги. Сергій Борисович висловив вдячність автору та побажав творчого натхнення та успіхів.
🔸Щиро дякуємо за чудову зустріч, подаровані збірки та приємне спілкування.
Бажаємо творчої наснаги, нових задумів і звершень! 👏🏼
До нових зустрічей!
Мирного неба!🩵💛

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →