КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > В Шипинецькому ліцеї пролунав Останній дзвінок
НОВИНИ

В Шипинецькому ліцеї пролунав Останній дзвінок

06-06-2024, 12:23

 

☀️Пекуче сонечко перших літніх днів сьогодні знаменувало для вихованців Шипинецького ліцею настання канікул, завершення та підведення підсумків 2023-2024 навчального року, а для випускників настав час прощання зі школою назавжди.
🔔Сьогодні лунав останній дзвоник для одинадцятикласників, який розпочав новий відлік в їхньому житті, початок нового етапу, адже сьогодні вони йтимуть дорогою в доросле, самостійне життя.
На свято до ліцеїстів завітали батьки, друзі, родичі, вчителі та керівництво Кіцманської громади.💐
З найкращими побажаннями успіхів та всіх благ до учнів та випускників звернувся директор Шипинецького ліцею Абрамович Віктор Овідійович, привітав всіх із урочистим закінченням навчального року, подякував вчителям та батькам за роботу, сприяння, допомогу та учням за старання, нагородивши грамотами тих, хто плідно працювали весь рік.
Також до вітального слова було запрошено міського голову Сергія Борисовича Булегу. Він привітав всіх із закінченням навчального року, висловив сподівання на наше молоде покоління, яке покидає стіни школи, адже саме на їхню долю впаде тягар відбудови нашої України після завершення війни. Побажав всім терпіння, витримки та цілеспрямованості, наполегливості в дорослому житті та провів нагородження грамотами Кіцманської міської ради вчителів та учнів з нагоди останнього дзвоника.
Староста села Шипинці Нявчук Василь Корнилович також привітав ліцеїстів та випускників зі святом останнього дзвоника, побажав всім миру та міцного здоров'я, висловив слова вдячності керівництву громади за підтримку в цей непростий час.
Душевну атмосферу свята доповнювали виступи першокласників, талановитих діток школи та випускників, з вуст яких лунали прощальні слова вдячності вчителям та батькам. Ностальгія заповнювала простір, адже саме сьогодні діти, яких об'єднували 11 спільних років навчання, буденних радощів та смутку назавжди залишали стіни рідної школи.
Кульмінацією свята став емоційний сюрприз військовослужбовця Юрія Баланецького, який приїхав із зони воєнних дій на свято останнього дзвоника до своєї донечки-першокласниці. Сльози щастя та радості бриніли на очах в усіх присутніх.
Шлемо щирі вітання вихованцям ліцею в честь завершення навчального року, бажаємо весело та корисно провести літні канікули. ☀️
Ще раз вітаємо випускників із завершенням навчання у школі та бажаємо знайти свій шлях, наполегливо працювати та досягнути всіх поставлених цілей.🩵💛

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →