КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Юні учасники інтерактивного квесту «Розумники України», що сьогодні проводився з нагоди Дня захисту дітей, завзято проходили всі завдання, які для них приготували організатори на станціях.
НОВИНИ

Юні учасники інтерактивного квесту «Розумники України», що сьогодні проводився з нагоди Дня захисту дітей, завзято проходили всі завдання, які для них приготували організатори на станціях.

01-06-2024, 14:38

 

☀️🤸Юні учасники інтерактивного квесту «Розумники України», що сьогодні проводився з нагоди Дня захисту дітей, завзято проходили всі завдання, які для них приготували організатори на станціях.
🏃🏻‍♂️🏃🏼‍♀️Перед командами було поставлено цікаві тематичні завдання, які вони разом з кураторами послідовно виконували.
На учасників чекало 8 станцій з інтелектуальними завданнями від Кіцманської дитячої бібліотеки, музичними завданнями від Кіцманської музичної школи ім. В. Івасюка, представник Кіцманської художньої школи із гончарством, завдання зі знаннями правил дорожнього руху від поліції та пожежно-рятувальна завдання від пожежників, також сімейна медицина запропонувала учасникам медичні завдання та запитання, разом з Новою поштою квестівці складали коробки для упакування посилок 📦 і виконували спортивні завдання від представників ОЗО Кіцманський ліцей.
Фінішною станцією для учасників стали Чернівецький РС #4 філії ДУ "Центр пробації" в Чернівецькій області та служба у справах дітей Кіцманської міської ради.
🤩Учасники квесту отримали безліч емоцій, хороший настрій та чудові подарунки від міського голови, депутатів Кіцманської міської ради, місцевих підприємців та небайдужих меценатів.🫶🏻

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →