КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > В ОЗО Кіцманський ліцей пролунав Останній дзвоник
НОВИНИ

В ОЗО Кіцманський ліцей пролунав Останній дзвоник

30-05-2024, 14:17

 

🔔 Традиційно в кінці травня у школах лунають останні дзвоники.
Тож сьогодні в ОЗО Кіцманський ліцей відбулася урочиста лінійка, що для багатьох дітей символізувала закінчення навчального року та початок канікул, а для випускників ця подія стала найбільш зворушливою та очікуваною, адже саме сьогодні вони побували на своєму останньому уроці і востаннє для них пролунав шкільний дзвінок.
💐З вітальним словом до випускників звернулися в.о. директора ОЗО Кіцманський ліцею Оксана Марусяк та начальниця відділу освіти, молоді та спорту Кіцманської міської ради Тетяна Наконечна, побажали кожному з них щасливої долі, здійснення найзаповітніших мрій, віри в себе і свої можливості та провели нагородження грамотами учнів та вчителів.
🫶🏻Випускники також звернулися зі словами вдячності до своїх наставників, вчителів, які 11 років йшли разом пліч-о-пліч, долаючи всі перешкоди шкільного життя.
🥹А далі звучав останній шкільний вальс, зворушливий танець з батькам та прощальний дзвоник.🔔
Хочемо вірити в те, що наступного року свято останнього дзвоника будемо святкувати у вільній Україні, під мирним небом.
Щиро дякуємо всім вчителям, які вкладають душу в школярів, батькам, які завжди підтримують та сприяють навчальному процесу, та щиро радіємо за випускників, котрі в майбутньому стануть прекрасними спеціалістами в різних галузях, щоб всі гуртом ми могли відновлювати нашу Україну.💙💛

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →