КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Щирі вітання з прекрасним святом — Днем матері!
НОВИНИ

Щирі вітання з прекрасним святом — Днем матері!

12-05-2024, 16:00

 💐Щирі вітання з прекрасним святом — Днем матері!💐

 
🔸День Матері - одне із найпрекрасніших весняних свят, сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до матері, а кожна друга неділя травня в Україні знаменується його відзначенням. Немає нічого сильнішого за мамину молитву і немає любові вищої і жертовнішої за материнську, довічної, непідкупної, істинної. 
🔸В День матері кожен з нас поспішає, або хотів би поспішати до найріднішої. І розумію, що сьогодні не всі мають таку можливість: українські родини розʼїхалися по всьому світу, а батьки залишилися вдома. Військовослужбовці виконують свої бойові завдання і лише мріють обійняти своїх матерів, коли повернуться додому. А хтось вже ніколи не зможе цього зробити, як би сильно не хотів.😔🇺🇦
🔸Молитви мільйонів українських матерів невидимим куполом вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину, допомагають сьогодні зберігати віру у мирне майбутнє. 
🔸Ми схиляємо голови перед усіма Матерями! Немає нічого сильнішого, ніж свята материнська любов. Низький уклін Матерям наших захисників!
Велика любов до матері, яка дала тобі життя, вселяє силу і прагнення перемоги.
🔸Доземний уклін Вам, дорогі матері, за дарунок життя, за тепло серця та найнадійніший оберіг – священну материнську любов.
🔸У цей святковий день прийміть щирі слова вдячності, любові та пошани! Бажаю Вам і Вашим дітям міцного здоров’я, щастя, життєвої енергії, сили і терпіння у виконанні материнського обов’язку, довгих років життя, душевного спокою, миру та добра! Нехай тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями, зігріває кожну родину, а те добро і моральні цінності та чесноти, які Ви сієте в душах своїх дітей, стануть міцним підґрунтям задля процвітання та розбудови незалежної України, уславлення доброго імені нашої громади!
Щасливого вам майбутнього в мирній Україні!💙💛
 
З повагою і вдячністю
міський голова
Кіцманської територіальної громади
Сергій БУЛЕГА.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →