КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Вшанування матерів загиблих Героїв в переддень Дня Матері
НОВИНИ

Вшанування матерів загиблих Героїв в переддень Дня Матері

10-05-2024, 16:23

 🔸Сьогодні, напередодні Дня Матері міський голова Сергій Булега разом із представниками Кіцманського ТЦК завітали до осель матерів та дружин наших загиблих  Героїв м. Кіцмань із квітами та подарунковими продуктовими наборами, які було надано Кіцманським волонтерським центром "Допомога українській армії" на чолі з Анною Юрбаш.

🔸Зі щирими співчуттями та, водночас, із привітаннями звернувся Сергій Борисович до матерів та дружин.
На превеликий жаль їхні діти, що поклали своє життя на полі бою, більше не зможуть привітати їх із днем Матері, але сьогодні саме матері Героїв заслуговують найбільшої уваги, співчуття, ласки, турботи, підтримки та слів вдячності, за те, що народили та виховали справжніх патріотів, мужніх і сміливих захисників своєї рідної неньки України. 
🔸На території старостинських округів Кіцманської громади старостами сіл також було організовано привітання для матерів та дружин загиблих Героїв.
В усіх селах подарункові набори формувалися силами старост та громад, також зазначимо, що у Лашківському старостинському округу продуктові набори для матерів загиблих воїнів формували волонтери БО "БФ "Разом до перемоги.Кіцманщина".
Ми довіку будемо вдячні нашим Героям, які пожертвували найціннішим, що у них було - життям, і завжди готові допомогти їхнім сім'ям.
🔸Слава Україні! Слава українським Героям! 🇺🇦

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →