КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Дорогі земляки! Щиросердно вітаю вас зі світлим Христовим Воскресінням! ✨
НОВИНИ

Дорогі земляки! Щиросердно вітаю вас зі світлим Христовим Воскресінням! ✨

05-05-2024, 08:22

 Дорогі земляки!

 
Щиросердно вітаю вас зі світлим Христовим Воскресінням! ✨
 
Вже третій рік поспіль ми зустрічаємо це свято в умовах, коли кожен наш день – це боротьба. Але навіть в таких важких умовах з нами залишається віра в Бога, в Україну, в Перемогу, а особливо віра в наших захисників і захисниць.
 
Ми щиро надіємося, що Великодня молитва принесе духовну радість, очистить душу, подарує щастя та мир, адже цей величний день - це свято прощення та порозуміння, любові та відродження, символ непохитної віри та надії на краще.🙏🏼
 
Від імені виконавчого комітету Кіцманської міської ради та від себе особисто бажаю кожній родині, кожному мешканцю нашої територіальної громади міцного здоров'я, щастя і доброї долі. Нехай це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями радості, надії і любові, а Великодні дзвони, духмяна паска, писанки принесуть у ваші оселі мир, злагоду, світлу радість!
 
Нехай Воскресіння Господнє гуртує всіх нас навколо давніх християнських цінностей: терпимості, милосердя, любові до ближнього!  Хай Всевишній благословить нас на добро та здоров’я, а наш край – на розвиток та процвітання!
 
Давайте в цей світлий день попросимо Божого захисту для всіх, хто б’ється за українську Перемогу і згадаємо в молитві тих, кого від нас назавжди забрала ця війна. Обіймемо рідних і подаруємо турботу тим, кому ми зараз потрібні.
 
Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю, та непохитну віру в переможний завтрашній день!
 
Нехай на нашій землі запанує МИР! 
 
ХРИСТОС ВОСКРЕС!
 
З повагою
міський голова
Кіцманської територіальної громади
Сергій БУЛЕГА

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →