КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 30 квітня 2024 року відбулася зустріч представників органів влади та інститутів громадянського суспільства Чернівецької області з представниками органів влади та інститутів громадянського суспільства в Сучавському повіті Румунії.
НОВИНИ

30 квітня 2024 року відбулася зустріч представників органів влади та інститутів громадянського суспільства Чернівецької області з представниками органів влади та інститутів громадянського суспільства в Сучавському повіті Румунії.

01-05-2024, 14:07

 

🔹30 квітня 2024 року відбулася зустріч представників органів влади та інститутів громадянського суспільства Чернівецької області з представниками органів влади та інститутів громадянського суспільства в Сучавському повіті Румунії.
🔹Учасницею робочого візиту стала керуюча справами виконавчого комітету Кіцманської міської ради Ярослава Раковіца.
🔹Основна ідея проєкту полягає у посиленні демократичної стійкості громад України, Румунії та Республіки Молдова, в контексті європейської та євроатлантичної інтеграції, через просвітництво, обмін досвідом та створення механізмів ефективної взаємодії органів публічного управління та інститутів громадянського суспільства.
🔹Представники мерій розповіли про розвиток своїх міст за рахунок залучення коштів з європейських фондів. Колеги з Румунії поділилися досвідом з реалізації європейських проєктів щодо облаштування громадських просторів, модернізації закладів освіти, соціальної сфери, медичного забезпечення, будівництва житла. Велика увага приділяється захисту екології, енергозбереженню, духовному відродженню та культурному розвитку.
🔹Візит відбувся в рамках реалізації проєкту Чернівецького регіонального центру підвищення кваліфікації за підтримки Фонду Ганса Зайделя в Україні «Ефективна взаємодія органів публічного управління та інститутів громадянського суспільства як основа демократичної стійкості в контексті європейської та євроатлантичної інтеграції: транскордонний досвід Україна – Румунія – Республіка Молдова».

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →