КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні відбулася чергова робоча зустріч членів виконавчого комітету Кіцманської міської ради
НОВИНИ

Сьогодні відбулася чергова робоча зустріч членів виконавчого комітету Кіцманської міської ради

10-04-2024, 17:33

 

🔹Сьогодні відбулася чергова робоча зустріч членів виконавчого комітету Кіцманської міської ради, де на порядок денний винесено на розгляд 33 питання.
🔹Заслухали інформацію начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Олександра Ткачука про стан роботи з надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через відділ ЦНАПу.
🔹Про виконання бюджету Кіцманської міської територіальної громади за І квартал 2024 року доповіла начальник фінансового управління Людмила Палагнюк.
🔹Під час засідання розглядали проблемні питання житлово-комунальної сфери про що інформував начальник відділу житлово-комунального господарства та охорони довкілля Родіон Лисак.
🔹Про підведення підсумків виконання плану роботи виконавчого комітету Кіцманської міської ради за І квартал 2024 року та затвердження графіку особистого прийому громадян керівництвом міської ради та виконавчих органів проінформувала присутніх Ярослава Раковіца – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету.
🔹На засіданні також було активно обговорено низку питань у сфері соціальної роботи, сфері захисту дітей та питання присвоєння поштової адреси.
🔹З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.
🔹За більш детальною інформацією переходьте на сайт громади http://www.kitsman-rada.gov.ua в рубрику «Публічна інформація».

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →