КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Боротьба з паліями сухої трави
НОВИНИ

Боротьба з паліями сухої трави

02-04-2024, 14:10

 Боротьба з паліями сухої трави.

Не можливо не помітити різке зростання пожеж на відкритій території. У цьому громадян навіть не зупиняє законодавча заборона спалювання сухостою та адміністративна (а в окремих випадках й кримінальна) відповідальність за такий злочин.
Працівники житлово-комунального господарства та охорони довкілля спільно з поліцейськими офіцерами громади та представниками ГУ ДСНС України у Чернівецькій області, 30 березня провели масштабні рейдові відпрацювання по виявленню порушень на території Кіцманської громади.
❗️На порушників, яких виявлено під час рейдів, було складено 2 адміністративні протоколи в м. Кіцмань та с. Суховерхів, а також проведено бесіду з місцевими мешканцями, наголошуючи їм про небезпеку пожеж сухої трави.
 
❗️Швидкість поширення вогню на відкритій території надзвичайно висока, тому зупинити таку пожежу й вчасно попередити значних збитків надзвичайно важко. Загорання, спричинені спалюванням сухостою, шкодять не тільки довкіллю, а й можуть призвести до значних матеріальних збитків. Крім того, спалювання сухої трави — це злочин, за який передбачена відповідальність перед законом.❗️

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →