КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні, 29 березня, відбулося засідання ХХХV сесії Кіцманської міської ради VІІІ скликання.
НОВИНИ

Сьогодні, 29 березня, відбулося засідання ХХХV сесії Кіцманської міської ради VІІІ скликання.

29-03-2024, 16:39

 

🔸Сьогодні, 29 березня, відбулося засідання ХХХV сесії Кіцманської міської ради VІІІ скликання. До порядку денного було включено 17 питань з яких було прийнято ряд відповідних рішень.
🔸 Людмила Палагнюк – начальник фінансового управління Кіцманської міської ради виступила з питаннями про внесення змін до бюджету Кіцманської міської територіальної громади на 2024 рік.
🔸В рамках програми підтримки Збройних сил України, яка була прийнята на минулій сесії міської ради, розмір якої становить 25 800 000 грн.(двадцять п'ять мільйонів вісімсот тисяч гривень), враховуючи клопотання командирів військових частин, де проходять службу жителі нашої громади, на сьогоднішньому засіданні було виділено кошти для підтримки військових, а саме :
- виділено кошти в розмірі 100 тис. грн. на матеріально-технічне забезпечення однієї із військових частин, закупівля обладнання та поточний ремонт будівель військового містечка;
- придбання портативної системи РЕБ для штурмової бригади на суму 200 тис.грн.
Таким чином, станом на березень 2024 року на підтримку Збройних сил України міською радою вже виділено 904 970 грн.
🔸Окрім того, на сьогоднішньому засіданні було виділено більше мільйона гривень на капітальний ремонт укриття по вул. Незалежності, 83 за чисельними проханнями жителів громади, батьків вихованців Кіцманського ЗДО "Веселка", оскільки під час тривог діти перебувають там значну кількість часу.
🔸Також було виділено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт протирадіаційного укриття КНП "Кіцманська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування".
🔸Наприкінці засідання було прийнято рішення щодо перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Кіцманської міської територіальної громади. Окремо депутати розглянули питання перейменування вулиці Пушкіна на честь загиблого воїна російсько-української війни - Богдана Михайлецького, та прийняли рішення перейменувати вулицю на честь нашого Героя.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →