КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > З 15 березня до 30 квітня проводитиметься місячник санітарної очистки і благоустрою населених пунктів Кіцманської міської територіальної громади
НОВИНИ

З 15 березня до 30 квітня проводитиметься місячник санітарної очистки і благоустрою населених пунктів Кіцманської міської територіальної громади

21-03-2024, 15:40

 ♻️ З 15 березня до 30 квітня проводитиметься місячник санітарної очистки і благоустрою населених пунктів Кіцманської міської територіальної громади.

Про це йдеться в рішенні виконавчого комітету Кіцманської міської ради від13 березня 2024 року №65/3 «Про заходи з благоустрою та санітарної очистки».

Крім весняного місячника благоустрою мешканці будуть залучені до Всеукраїнської акції – «День довкілля», яка відбудеться 20 квітня. З 1 жовтня до 1 листопада 2024 року проходитиме осінній місячник санітарної очистки та благоустрою.

Також розроблено і затверджено план заходів з благоустрою та санітарної очистки населених пунктів Кіцманської територіальної громади, яких буде вжито під час місячника.

Усі роботи з санітарної очистки територій будуть здійснюватися з дотриманням Правил благоустрою населених пунктів Кіцманської міської територіальної громади, затверджених рішенням ХХVIII сесії Кіцманської міської ради VІІ скликання від  25.02.2020 №7/2.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →