КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні відбулася чергова робоча зустріч членів виконавчого комітету.
НОВИНИ

Сьогодні відбулася чергова робоча зустріч членів виконавчого комітету.

13-03-2024, 18:44

🔹Сьогодні відбулася чергова робоча зустріч членів виконавчого комітету, де було розглянуто 48 питань.
🔹На засіданні активно обговорили низку питань у сферах житлово-комунального господарства, оборонної, мобілізаційної роботи, освіти, соціальної роботи, у справах захисту дітей тощо.
🔹 Приємним моментом на сьогоднішньому засіданні стало відзначення грамотою з нагоди почесного ювілею члена виконавчого комітету Кіцманський міської ради Тріщука Василя Юрійовича.
🔹Під час засідання розглядали проблемні питання щодо заходів з благоустрою, наголошувалося на необхідності укладання договорів на вивіз сміття із кожним жителем громади про що інформував начальник відділу житлово-комунального господарства та охорони довкілля Родіон Лисак. 
🔹Про  план  роботи  виконавчого комітету  Кіцманської  міської ради  на  ІІ квартал  2024 року проінформувала присутніх Ярослава Раковіца – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету. 
🔹Заслухали також інформацію начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Олександра Ткачука про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг у сфері реєстрації /зняття з реєстрації місця проживання в новій редакції.
🔹Про встановлення вартості харчування в закладах загальної середньої та дошкільної освіти громади на 2024 рік та про внесення змін до складу робочої групи з вивчення шляхів оптимізації мережі закладів освіти доповідала Тетяна Наконечна – начальник відділу освіти, молоді та спорту
🔹З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.
🔹За більш детальною інформацією переходьте на сайт громади http://www.kitsman-rada.gov.ua

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →