КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні у Кіцманському історико-краєзнавчому музеї відбулася виставка картин митців кіцманщини приурочена до 75-річниці дня народження нашого земляка, видатного українського композитора і поета Володимира Івасюка.
НОВИНИ

Сьогодні у Кіцманському історико-краєзнавчому музеї відбулася виставка картин митців кіцманщини приурочена до 75-річниці дня народження нашого земляка, видатного українського композитора і поета Володимира Івасюка.

29-02-2024, 15:54

 

♦️Сьогодні у Кіцманському історико-краєзнавчому музеї відбулася виставка картин митців кіцманщини приурочена до 75-річниці дня народження нашого земляка, видатного українського композитора і поета Володимира Івасюка.
♦️Виставку відвідали учні ОЗО Кіцманський ліцей #1 та керівництво нашої громади. Для них прозвучали музичні композиції у виконанні ансамблю скрипалів «Чарівні струни» під керівництвом Любові Стефлюк.
♦️До слова було запрошено міського голову Сергія Булегу, котрий відмітив у своєму виступі той важливий факт, що Володимир Івасюк це «головна творча ікона нашого краю», адже перше з чим ми асоціюємо нашу кіцманщину - це пісні Володимира, тому дуже важливо підтримувати будь-які творчі проекти, ініціативи, які так чи інакше прославляють його геніальну спадщину для молодшого покоління. Також Сергій Борисович зазначив, що дана виставка є початком каскаду подій, що присвячені вшануванню пам’яті Володимира Івасюка.
♦️До слова було запрошено директора Кіцманської художньої школи Богдана Гордея, котрий коротко розповів про саму виставку, митців, чиї роботи були запропоновані, та представлені техніки.
♦️Серед присутніх на виставці був також художник, митець Василь Ісар, котрий висловив свої приємні враження від даного заходу, відзначивши, що ця виставка картин є прекрасною світлою подією у цей нелегкий час і розповів кілька цікавих фактів про Володимира Івасюка, адже знав його особисто.
♦️Для всіх бажаючих оглянути творчість талановитих митців нашого краю виставка діятиме до 1 квітня.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →