КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > В малому залі міської ради відбулася нарада за участю міського голови Сергія Булеги про зміни до податкового законодавства на 2024 рік.
НОВИНИ

В малому залі міської ради відбулася нарада за участю міського голови Сергія Булеги про зміни до податкового законодавства на 2024 рік.

16-02-2024, 17:55

 Вчора, 15 лютого, в малому залі міської ради відбулася нарада за участю міського голови Сергія Булеги про зміни до податкового законодавства на 2024 рік.

На нараді розглянули кілька важливих питань порядку денного, зазначивши важливість співпраці громади та податкової служби, про що зауважив в своєму вступному слові Сергій Борисович.
Начальник Кіцманського відділу податків та зборів юридичних осіб ГУДПС в Чернівецькі області Іван Репіховський доповів про зміни до податкового законодавства на 2024 рік.
Також ж короткою доповіддю виступив Василь Федорюк - начальник Кіцманського відділу податків та зборів з фізичних осіб ГУДПС щодо особливостей нарахування та сплати плати за землю, орендної плати та сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.
Юрій Косар - начальник відділу економічного розвитку та інвестицій - розповів про складності наповнення бюджету та шляхи збільшення надходжень.
Також було розглянуто питання про роботу по сплаті податку за нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, про що доповідав Олександр Гончарук - інспектор відділу житлово-комунального господарства та охорони довкілля.
На порядку денному також розглянули питання про роботу по сплаті земельного податку, про що доповідала Людмила Кравчук - начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →