КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні на порядку денному засідання виконавчого комітету Кіцманської міської ради було розглянуто ряд соціально-економічних, житлово-комунальних та інших актуальних питань нашої громади.
НОВИНИ

Сьогодні на порядку денному засідання виконавчого комітету Кіцманської міської ради було розглянуто ряд соціально-економічних, житлово-комунальних та інших актуальних питань нашої громади.

07-02-2024, 18:10

 

🔸Сьогодні на порядку денному засідання виконавчого комітету Кіцманської міської ради було розглянуто ряд соціально-економічних, житлово-комунальних та інших актуальних питань нашої громади.
🔸У ході роботи члени виконкому розглянули 36 питань, з яких було прийнято відповідні рішення.
🔸Начальник фінансового управління Людмила Палагнюка виступила з питанням про схвалення звіту щодо виконання бюджету Кіцманської міської територіальної громади та 2023 рік.
🔸Також присутні заслухали звіт поліцейських офіцерів громади про проведену роботу за 2023 рік. Доповідав Андрій Рурак – поліцейський офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області.
🔸Начальник відділу правового забезпечення Ірина Королюк, доповіла про стан виконання заходів щодо запобігання та виявлення корупції у виконавчих органах міської ради за 2023.
🔸Ярослава Раковіца - керуюча справами (секретар) виконавчого комітету доповіла про перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Кіцманської міської територіальної громади у зв’язку з невідповідністю з відомостями, наявними в Словнику вулиць населених пунктів та вулиць іменованих об’єктів.
🔸Також були розглянуті питання про присвоєння поштової адреси, ряд питань про виділення матеріальної допомоги, створення комісії з питань евакуації, про приведення в належний стан придорожніх смуг, доріг та вулиць, питання про затвердження кількості ліжко-місць у відділені стаціонарного догляду КУ «Кіцманський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Кіцманської міської ради про що інформував присутніх начальник відділу житлово-комунального господарства та охорони довкілля - Родіон Лисак.
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →