КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 05 лютого 2024 р. з нагоди 9-ї річниці прийняття Верховною Радою України Закону "Про пробацію" відбулася робоча зустріч за участі працівників служби пробації
НОВИНИ

05 лютого 2024 р. з нагоди 9-ї річниці прийняття Верховною Радою України Закону "Про пробацію" відбулася робоча зустріч за участі працівників служби пробації

07-02-2024, 16:42

   

 

    05 лютого 2024 р. з нагоди 9-ї річниці прийняття Верховною Радою України Закону "Про пробацію", відбулася робоча зустріч на базі Чернівецького районного сектору № 4 філії Державної установи "Центр пробації" у Чернівецькій області, за участі працівників служби пробації, із запрошенням завідувача сектору «Кіцманське бюро правової допомоги» Анжели Косинської та волонтера служби пробації, пастора Церкви Буковинської конфесії Кривенчука Василя.

     Проведено лекцію «Духовне, виховання та здоров’я суспільства» із суб’єктами пробації, волонтером Василем Кривенчуком, котрий читаючи рядки з Біблії,  доніс до суб’єктів пробації, що Духовне здоров’я людини, країни в цілому, починається з кожного з нас.

      Після завершення зустрічі, завідувачем сектору «Кіцманське бюро правової допомоги» Анжелою Косинською, спільно з партнерами проведено бесіду з особами, які перебувають на обліку в районному секторі на тему: «Почни з себе!».

      Наприкінці заходу розповсюджено тематичні буклети системи безоплатної правової допомоги та пам’ятки, які роз’яснюють, як скористатись правом на безоплатну правничу допомогу, її основні завдання та функції.

 

 

 

 

 

 

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →