КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 29 січня в Україні відзначають пам'ять героїв Крут - українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році.
НОВИНИ

29 січня в Україні відзначають пам'ять героїв Крут - українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році.

29-01-2024, 16:15

 

▪️29 січня в Україні відзначають пам'ять героїв Крут - українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році.
▪️З цієї нагоди в Кіцманському історико-краєзнавчому музеї було проведено урок історії для учнів 8-А та 10-В класів ОЗО Кіцманський ліцей присвячений «Пам’яті героїв Крут», які стали символом героїзму, патріотизму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність України.
▪️Старший співробітник історико-краєзнавчого музею Оксана Савчук та вчитель історії ОЗО Кіцманський ліцей Мар’яна Мельник виступили зі вступним словом, навели деякі історичні факти та провели паралелі з подіями сьогодення для повного розуміння значущості цієї історичної події в наш час.
▪️Наприкінці заходу учні мали змогу переглянути документальний фільм «Герої України. Крути. Перша Незалежність» для кращого усвідомлення подій 29 січня 1918 року.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →