КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні відбувся конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти, де було розглянуто матеріали подані Ошихлібським ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
НОВИНИ

Сьогодні відбувся конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти, де було розглянуто матеріали подані Ошихлібським ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

26-12-2023, 16:15

▫️Сьогодні відбувся конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти, де було розглянуто матеріали подані Ошихлібським ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
▫️Конкурс проводився відповідно до Положення про проведення конкурсу для визначення опорного закладу серед закладів загальної середньої освіти, підпорядкованих Кіцманській міській раді, затвердженого рішенням сесії Кіцманської міської ради від 30.08.2023 №264/8 «Про затвердження Положення про проведення кокурсу для визначення опорного закладу серед закладів загальної середньої освіти, підпорядкованих Кіцманській міській раді».
▫️Комісія на чолі з міським головою Сергієм Булегою заслухали доповідь та презентацію Марії Сороцької - директорки Ошихлібського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, де на розгляд комісії висунуто пропозицію щодо створення опорного закладу освіти ОЗО Ошихлібський ліцей без філій з підвезенням учнів 10-11 класів з с. Іванківці.
▫️Сергій Борисович підкреслив, що даний заклад працює на високому рівні, оскільки за показниками є одним із найкращих у нашій громаді, тому опорність є важливою для його збереження, розвитку та відкриття більших можливостей і кращих умов для учнів під час освітнього процесу.
▫️Члени комісії одноголосно вирішили визнати Ошихлібський заклад загальної середньої освіти таким, що пройшов конкурсний відбір на опорний заклад освіти.
▫️Далі висновок та рішення Комісії на визначення опорного закладу загальної середньої освіти подаватиметься на розгляд сесії Кіцманської міської ради для прийняття рішення про створення опорного закладу освіти.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →