КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Щиро вітаємо з професійним святом усіх зберігачів безцінної спадщини нашого народу - Днем працівників архівних установ!
НОВИНИ

Щиро вітаємо з професійним святом усіх зберігачів безцінної спадщини нашого народу - Днем працівників архівних установ!

24-12-2023, 12:54

 

💐Щиро вітаємо з професійним святом усіх зберігачів безцінної спадщини нашого народу - Днем працівників архівних установ!📜🗄️🗃️
▫️Сьогодні ми переконалися наскільки важливо пам’ятати історію свого роду, держави та народу, адже наш ворог намагається викрасти і присвоїти частину нашого славетного минулого, а архівні матеріали – це безцінне джерело інформації, яке всебічно відображає національну історію.
▫️На ваших плечах важлива місія – дбайливо зберегти історичну пам’ять українського народу для наших нащадків, забезпечивши нерозривний зв’язок минулого, сьогодення та майбутнього, бо без історичної пам’яті немає народу.
▫️Дякуємо вам за ваш неоціненний внесок у збереження та розвиток історії нашої країни, за детальне вивчення фактів, дбайливе зберігання документації та відповідальність у вашій роботі!
▫️Щиро бажаємо невичерпної енергії, успіхів у вашій нелегкій справі, нехай робота приносить задоволення, збагачує знаннями та життєвою мудрістю, міцного здоров'я, мирного неба, добра та злагоди вам і вашим родинам.
З повагою
Сергій БУЛЕГА,
міський голова
Кіцманської територіальної громади.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →