КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Вчора відбулася остання робоча зустріч членів виконавчого комітету у 2023 році.
НОВИНИ

Вчора відбулася остання робоча зустріч членів виконавчого комітету у 2023 році.

14-12-2023, 11:51

 

🔹Вчора відбулася остання робоча зустріч членів виконавчого комітету у 2023 році.
🔹На засіданні активно обговорили 41 питання у сферах соціальної роботи, житлово-комунального господарства, у справах захисту дітей тощо.
🔹Під час засідання заслухали інформації, зокрема, про стан надходження податків та зборів, про що доповідав начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Юрій Косар.
🔹Інформувала про план роботи виконавчого комітету Кіцманської міської ради на І квартал 2024 року Ярослава Раковіца – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету. Також у порядку денному було включено питання про перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Кіцманської міської територіальної громади на розгляд, але це питання комітет вирішив відкласти, оскільки громадськість активно включилася у вирішення даної проблеми і до міської ради знову надійшла низка заяв щодо перейменування від меншканців Кіцманя та с. Шипинці, які потребують опрацювання та розгляду на засіданні комісії з питань перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території населених пунктів громади та декомунізації геонімів.
🔹Про затвердження перспективного плану роботи галузі культури Кіцманської ТГ на 2024 рік та про затвердження плати за навчання у мистецьких школах Кіцманської міської ради доповідала Ольга Литвинюк – начальник відділу культури, національностей та релігій.
🔹Також на засіданні було розглянуто низку питань щодо визначення переліку об'єктів та видів робіт для порушників, засуджених та неповнолітніх на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт у 2024 році, про що інформувала Уляна Солонар – в.о.начальника відділу кадрової та організаційної роботи.
🔹З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →