КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 11 грудня 2023 року на базі Кіцманської територіальної громади проведено одноденний тренінг на тему: «Міждисциплінарна взаємодія у процесі супроводу сімейних форм».
НОВИНИ

11 грудня 2023 року на базі Кіцманської територіальної громади проведено одноденний тренінг на тему: «Міждисциплінарна взаємодія у процесі супроводу сімейних форм».

12-12-2023, 15:50

 

🔹У рамках проєкту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни», що впроваджується Партнерством «Кожній дитині» на замовлення Міністерства соціальної політики України, 11 грудня 2023 року на базі Кіцманської територіальної громади проведено одноденний тренінг на тему: «Міждисциплінарна взаємодія у процесі супроводу сімейних форм».
🔹В заході взяли участь спеціалісти відділів виконавчого комітету Кіцманської міської ради: служба у справах дітей, відділ з питань соціальної роботи, відділ освіти, молоді та спорту. Також були запрошені на тренінг спеціалісти з КЗ «Кіцманський інклюзивно-резурсний центр», КНП «Кіцманський центр первинної медичної допомоги», "Кіцманське бюро правової допомоги" працівник ювенальної превенції, прийомні батьки.
🔹Під час тренінгу учасники ознайомились з номативно-правовою базою, яка регулює роботу міждисциплінарної команди та сімейних форм виховання, послуг патронату.
🔹Тренери сформували розуміння щодо необхідності та важливості створення сімейних форм виховання та послуг з патронату в громаді.
🔹В ході проведення вправ та завдань тренінгу учасники усвідомили важливість командної взаємодії у процесі роботи з сімейними формами виховання, патронату.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →