КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Вчора, 7 грудня, відбулося засідання ХХХІI (позачергової) сесії Кіцманської міської ради VІІІ скликання.
НОВИНИ

Вчора, 7 грудня, відбулося засідання ХХХІI (позачергової) сесії Кіцманської міської ради VІІІ скликання.

08-12-2023, 15:57

 

🔸Вчора, 7 грудня, відбулося засідання ХХХІI (позачергової) сесії Кіцманської міської ради VІІІ скликання. До порядку денного було включено 51 питання з яких було прийнято ряд відповідних рішень.
🔸Засідання розпочалося на приємній ноті з привітань працівників та депутатів з Днем місцевого самоврядування і з нагоди професійного свята відбулося нагородження грамотами Кіцманської міської ради та подяками.
🔸 Світлана Баєтул – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Кіцманської міської ради виступила з питаннями про затвердження передавальних актів у Валявського ЗЗСО І-ІІ ступенів Кіцманської міської ради, створення філії та ствердження статуту ОЗО Кіцманський ліцей Кіцманської міської ради в новій редакції, також питання про перейменування Шипинецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
🔸Окрім того було розглянуто питання про внесення змін та доповнень до міських цільових програм, про внесення змін до бюджету Кіцманської міської територіальної громади на 2023 рік, питання щодо доповнення переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету міської ради, питання, що стосуються розробки і затвердження містобудівної документації, прийнято ряд рішень з питань регулювання земельних відносин, наприкінці обговорили ситуацію щодо стихійного сміттєзвалища в с. Давидівці.
🔸Також на сесії було розглянуто
звернення депутатської фракції «Європейська Солідарність» Кіцманська міської ради, про що доповідав депутат Кіцманської міської ради Вадим Скрипник, яке не отримало підтримки депутатського корпусу.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →