КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > З Днем місцевого самоврядування, шановні працівники і ветерани органів місцевої влади, старости і депутати, мешканці громади й активісти органів самоорганізації населення!
НОВИНИ

З Днем місцевого самоврядування, шановні працівники і ветерани органів місцевої влади, старости і депутати, мешканці громади й активісти органів самоорганізації населення!

07-12-2023, 11:56

 

🇺🇦 З Днем місцевого самоврядування, шановні працівники і ветерани органів місцевої влади, старости і депутати, мешканці громади й активісти органів самоорганізації населення!
В цей день ми маємо нагоду відзначити всіх, хто працює на благо територіальної громади, а також всіх небайдужих громадян, що дбають, переймаються проблемами та добробутом нашої територіальної громади. Щира дяка та низький уклін ветеранам галузі, які зробили значний внесок у розквіт, працювали на благо територіальної громади та відстоювали її інтереси.
Це робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики, це прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед нами постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить новий досвід.
Дякую кожному з вас за те, що обрали цей непростий шлях і за те, що завдяки цьому усі ми працюємо як єдиний злагоджений механізм.
Бажаю вам професійних досягнень і успіхів у громадській роботі, вдячності від людей, міцного здоров’я, родинного тепла та стійкості і віри в нашу Перемогу.
Сильна країна - це в першу чергу сильна громада. Зі святом!
 
З повагою і вдячністю
Сергій БУЛЕГА,
міський голова
Кіцманської територіальної громади.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →