КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Працівники служби у справах дітей міської ради відвідали 42 дитини, які опинились в складних життєвих обставинах та 21 дитину під опікою і вручили їм солодкі подарунки.
НОВИНИ

Працівники служби у справах дітей міської ради відвідали 42 дитини, які опинились в складних життєвих обставинах та 21 дитину під опікою і вручили їм солодкі подарунки.

06-12-2023, 11:32

Цього року Україна вперше святкуватиме День Святого Миколая за новим стилем календаря — уже сьогодні, 6 грудня до осель українців завітає добрий святий та покладе під подушки приємні подарунки! 

Це свято розпочинає цикл зимових свят і є улюбленим днем дітлахів, які традиційно отримують сюрпризи «від Миколая» . Цей день – чудова нагода згадати про доброту, милосердя та любов. 
 
Вже стало доброю традицією вітати найменш захищені категорії дітей нашої громади зі святом. 
 
Цьогоріч  працівники служби у справах дітей міської ради  відвідали 42 дитини, які опинились в складних життєвих обставинах та 21 дитину під опікою і вручили їм солодкі подарунки, які придбані міською радою та благодійником. 
 
До привітання наймолодших долучилась інспектор ювінальної превенції.  
 
Нехай Святий Миколай принесе щастя в усі родини, благополуччя рідній Україні, оптимістичний настрій і щиру віру в ЗСУ і перемогу  добра над злом!
ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →