КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Шановні військовослужбовці, воїни-захисники Української держави, дорогі ветерани Збройних Сил України!
НОВИНИ

Шановні військовослужбовці, воїни-захисники Української держави, дорогі ветерани Збройних Сил України!

06-12-2023, 09:55

 

🔹Шановні військовослужбовці, воїни-захисники Української держави, дорогі ветерани Збройних Сил України!
🔹Від щирого серця вітаю Вас з Днем Збройних Сил України, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу - низько вклоняємось за Ваш подвиг!
🔹Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. Наші воїни, серед яких багато відважних мешканців нашої громади, є прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє. Ви гідно проходите через всі випробування: звільняєте наші землі від ворожої навали, боретеся і виборюєте наше світле майбутнє. Вашими подвигами твориться історія нашої країни. Ви наші захисники, опора держави, спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних руках.
🔹Схиляємо сьогодні голови перед пам’яттю земляків, які віддали свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади.
🔹Висловлюємо щиру вдячність нашим військовим! Українці довели, що вони найвідважніші і найдосвідченіші воїни у світі. Бажаю Вам миру та злагоди, могутньої сили волі та віри у власні сили, успіхів у повсякденному житті, впевненості у собі, нескінченної енергії, мужності та відваги у військовій службі в ім'я єдиної, суверенної та незалежної України. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу!
🔹Віримо в Збройні Сили України і дякуємо! Дякуємо вам за надію, за захист наших мрій і свободи!
Слава Героям! Слава Україні!
З найкращими побажаннями
Сергій БУЛЕГА,
міський голова
Кіцманської територіальної громади.
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →