КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів.
НОВИНИ

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів.

05-12-2023, 09:57

 

🔹5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів. Це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання, це люди-добровольці, що без будь-якої нагороди трудяться на благо суспільства і батьківщини.
🔹В Україні волонтерський рух зародився у 90-их роках, а розцвів у 2014 році під час початку війни з росією і став взірцем громадянської позиції і самоорганізації суспільства.
🔹Саме волонтери допомагають українським військовим, збирають для них ліки, обладнання та амуніцію, плетуть маскувальні сітки,
виготовляють окопні свічки і буржуйки, готують домашні страви, постачають на фронт будь-які необхідні речі, починаючи з екментарної їжі і аж до забезпеченням військових автомобілями чи дронами.
🔹Дорогі волонтери! Від щирого серця вітаю вас з професійним святом! Завдяки вам і вашим зусиллям, цей світ стає добрішим, безпечнішим, щасливішим. Справжню ціну волонтерам тепер знають всі, особливо наші військовослужбовці, бо без вас неможлива була б перемога України. Ви світлі і безкорисливі люди, і ми всі вдячні вам за важку працю! Щастя вам, процвітання, життєвої енергії, нових важливих досягнень.
Разом до перемоги!
Слава Україні!
З повагою та вдячністю
Сергій БУЛЕГА,
міський голова
Кіцманської територіальної громади

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →