КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Проведено захід – годину спілкування на тему: «Булінг і мобінг: причини, наслідки і спроби подолання проблеми».
НОВИНИ

Проведено захід – годину спілкування на тему: «Булінг і мобінг: причини, наслідки і спроби подолання проблеми».

30-11-2023, 16:25

 16 днів, протягом яких проводиться Всеукраїнська акція проти насильства створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

30.11.2023 року працівниками служби у справах дітей та відділу з питань соціальної роботи Кіцманської міської ради, спеціалістом УПСЗН Чернівецької РДА, завідувачем сектору «Кіцманське бюро правової допомоги», соціальним працівником притулку св. Ольги та старшим інспектором сектору ювенальної превенції Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області проведено черговий захід – годину спілкування на тему: «Булінг і мобінг: причини, наслідки і спроби подолання проблеми».

Мета заходу полягала в ознайомленні учасників з поняттям мобінгу як однієї з форм дискримінації прав людини у трудових відносинах, яка проявляється через психологічне, економічне та інше насильство для приниження людської гідності, поповненні знань про форми та структури булінгу, сприяння розвитку вмінь протидіяти булінгу в освітньому середовищі, аналізі шляхів для вирішення та усунення даних проблем в життєвому середовищі.

Розглянуто стратегії протидії булінгу та мобінгу у колективі, шляхів виходу зі складної ситуації та формування навичок відповідальної та безпечної поведінки. Крім того, було обговорено організаційно-правові питання, які виникають в ході виявлення та усунення проявів булінгу та мобінгу  та дії осіб, які постраждали від такого цькування.  

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →