КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні відбулася робоча зустріч «Співпраця задля захисту громади від інфекційних хвороб» в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», де присутні взяли участь в обговоренні етапів та інструментів впровадження даного проєкту.
НОВИНИ

Сьогодні відбулася робоча зустріч «Співпраця задля захисту громади від інфекційних хвороб» в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», де присутні взяли участь в обговоренні етапів та інструментів впровадження даного проєкту.

29-11-2023, 16:33

 

🔹Сьогодні відбулася робоча зустріч «Співпраця задля захисту громади від інфекційних хвороб» в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», де присутні взяли участь в обговоренні етапів та інструментів впровадження даного проєкту.
🔹Регіональна експертка Надія Лабанда та координаторка від ГС «Коаліція за вакцинацію» Олеся Олійник презентували Кіцманській громаді проєкт в напрямку сприяння охопленню населення вакцинацією, розповіли про досягнення попереднього етапу його реалізації та плани на наступний рік спільної роботи.
🔹Міський голова Кіцманської територіальної громади Сергій Булега представив нашу громаду, висловив надію на ефективне впровадження проєкту для запобігання спалахів небезпечних інфекцій та епідемій та збільшення прихильності до щеплень серед жителів громади.
____________________
Проєкт Розбудова стійкої системи громадського здоров’я фінансується американським народом через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується організацією Пакт у партнерстві зі Швейцарським інститутом тропічної медицини та громадського здоров’я (Swiss TPH), Оверсіз Стратіджик Консалтінг (OSC), Європейський інститут політики громадського здоров’я - ЄІПГЗ та за участю Шкіл громадського здоров’я Університету Темпл, Університету Дрексель та Федерації охорони здоров’я Філадельфії (Temple/Drexel/HFP), а також громадської спілки «Коаліція за вакцинацію» на підтримку Міністерства охорони здоров'я України та Центру громадського здоров’я України.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →