КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Громадяни Кіцманської територіальної громади, які подавали документи на отримання транспортних карток «Пільгова» мали змогу отримати їх минулого тижня у Центрі надання адміністративних послуг.
НОВИНИ

Громадяни Кіцманської територіальної громади, які подавали документи на отримання транспортних карток «Пільгова» мали змогу отримати їх минулого тижня у Центрі надання адміністративних послуг.

28-11-2023, 12:30

 

🔹Громадяни Кіцманської територіальної громади, які подавали документи на отримання транспортних карток «Пільгова» мали змогу отримати їх минулого тижня у Центрі надання адміністративних послуг.
🔹Нагадуємо, що продовжується прийняття документів на отримання транспортної картки «Пільгова» для пенсіонерів за віком, «осіб з інвалідністю І групи» та «осіб з інвалідністю ІІ групи», які отримують пенсію по інвалідності та проживають на території Кіцманської міської територіальної громади.
🔹Для отримання транспортної картки «Пільгова» потрібно звернутися до Центру надання адміністративних послуг або до старостинського округу.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →