КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Що треба знати про домашнє насильство, як його уникнути, як побороти страх помсти «тирана» та відчуття власної вини, як вирватись з замкнутого кола і, основне, як правильно діяти якщо протиправні дії відносно особи ( насильство, жорстоке поводження, булінг) вже відбулись.
НОВИНИ

Що треба знати про домашнє насильство, як його уникнути, як побороти страх помсти «тирана» та відчуття власної вини, як вирватись з замкнутого кола і, основне, як правильно діяти якщо протиправні дії відносно особи ( насильство, жорстоке поводження, булінг) вже відбулись.

27-11-2023, 16:22

🔹Що треба знати про домашнє насильство, як його уникнути, як побороти страх помсти «тирана» та відчуття власної вини, як вирватись з замкнутого кола і, основне, як правильно діяти якщо протиправні дії відносно особи ( насильство, жорстоке поводження, булінг) вже відбулись.
🔹Ось основні питання, які стали темою круглого столу під назвою «Насильство в сім’ї: знати, щоб уникнути та допомогти», який відбувся 27 листопада 2023 року на базі відділу з питань соціальної роботи виконавчого комітету Кіцманської міської ради в рамках підтримки акції «16 днів проти насильства».
🔹До обговорення та відпрацювання алгоритму дій постраждалої від будь - якої форми насильства особи долучились фахівці соціального відділу та служби у справах дітей міської ради, управління праці та соціального захисту населення Чернівецької РДА, бюро безоплатної правової допомоги та шелтеру святої Ольги для жінок, постраждалих від домашнього насильства.
🔹Одним з результатів засідання круглого столу стало створення Дорожньої карти надання допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі в Кіцманській громаді.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →