КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні, 21 листопада, в нашій громаді, як і по всій Україні, відзначали День Гідності та Свободи, вшановували та молилися за всіх борців за волю нашої держави і її незалежність.
НОВИНИ

Сьогодні, 21 листопада, в нашій громаді, як і по всій Україні, відзначали День Гідності та Свободи, вшановували та молилися за всіх борців за волю нашої держави і її незалежність.

21-11-2023, 15:55

 

🇺🇦 Сьогодні, 21 листопада, в нашій громаді, як і по всій Україні, відзначали День Гідності та Свободи, вшановували та молилися за всіх борців за волю нашої держави і її незалежність.
🔹Прикро усвідомлювати, що від початку заснування Дня Гідності та Свободи у 2014 році, ми відзначаємо цю дату в умовах війни.
🔹З нагоди цієї визначної пам’ятної дати відбулися панахида і покладання лампадок до Пам’ятного хреста.
🔹 Присутні вшанували Героїв Небесної сотні, полеглих учасників АТО та ООС, а також усіх захисників України, які загинули внаслідок широкомасштабної російської агресії.
🔹Молебень провів настоятель Свято-Миколаївської церкви Юрій Кавюк. Отець Юрій свого часу брав участь в обох революціях, 2004 та 2013 роках та поділився спогадами про доленосні події.
🔹З промовою виступив міський голова Сергій Булега, зазначивши, що свобода та гідність — це саме ті чесноти, за які виходили і гинули люди на Майдані, і це ті цінності, які сьогодні проявляють українські воїни, захищаючи нашу землю, та цивільні громадяни, що всіма способами допомагають наближати перемогу. Віримо, що цей непереможний дух приведе Україну до перемоги.
🔹Для всіх присутніх пролунала музична композиція у виконанні дитячого хору Кіцманської музичної школи імені В. Івасюка під керівництвом Катерини Савчук.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →