КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні, 13 листопада, відбулася робоча зустріч міського голови Сергія Булеги з колективом опорного закладу освіти Лашківський Ліцей.
НОВИНИ

Сьогодні, 13 листопада, відбулася робоча зустріч міського голови Сергія Булеги з колективом опорного закладу освіти Лашківський Ліцей.

13-11-2023, 17:46

 

🔹Сьогодні, 13 листопада, відбулася робоча зустріч міського голови Сергія Булеги з колективом опорного закладу освіти Лашківський Ліцей.
🔹За неодноразовим клопотанням керівника ліцею Зої Тарновецької сесією міської ради було прийнято рішення виділити кошти на ремонт та заміну матеріально-технічного обладнання харчоблоку, який не оновлювався майже 50 років.
🔹Днями в ліцеї запрацював відремонтований з сучасним промисловим обладнанням новий харчоблок. Нове електрообладнання, новий водогін та відповідно водонагрівач, нова оздоблювальна плитка на підлозі та стінах, ванни для миття посуду, стелаж та столи з покриттям з нержавіючої сталі, нова електроплита, холодильник - все сучасне наповнення харчоблоку відповідає санітарним нормам та вимогам.
🔹Міський голова поцікавився нагальними проблемами ,які потрібно вирішувати негайно в закладі освіти, відвідав оновлений коридор, який відремонтували за кошти батьківської спільноти.
🔹На робочій зустрічі були присутні депутат міської ради Володимир Хром'юк та сільський староста Іван Тарновецький.
🔹Тільки спільними зусиллями в такий складний час можна вирішувати питання, що потребують невідкладних рішень.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →