КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні на порядку денному засідання виконавчого комітету Кіцманської міської ради було розглянуто ряд соціально-економічних, житлово-комунальних та інших актуальних питань нашої громади.
НОВИНИ

Сьогодні на порядку денному засідання виконавчого комітету Кіцманської міської ради було розглянуто ряд соціально-економічних, житлово-комунальних та інших актуальних питань нашої громади.

10-11-2023, 17:04

 🔸Сьогодні на порядку денному засідання виконавчого комітету Кіцманської міської ради було розглянуто ряд соціально-економічних, житлово-комунальних та інших актуальних питань нашої громади.

🔸У ході роботи члени виконкому розглянули 41 питання, з яких було прийнято відповідні рішення. 
🔸Заслухали питання про забезпечення виконання законодавства України з питань оборонної і мобілізаційної роботи на території громади, про що доповів Юрій Северин – спеціаліст з питань оборонної, мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.
🔸Ярослава Раковіца - керуюча справами (секретар) виконавчого комітету доповіла про необхідність створення комісії, що займатиметься питанням перейменування (найменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів, мостів та інших споруд, розташованих на території населених пунктів громади та декомунізацію геонімів.
🔸Коротку доповідь щодо виконання бюджету Кіцманської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року надала Людмила Палагнюк - начальник фінансового управління Кіцманської міської ради.
🔸Також були розглянуті питання про присвоєння поштової адреси, про забезпечення оплати витрат, пов’язаних з похованням військовослужбовців, про доцільність призначення опікунства, питання виділення матеріальної допомоги, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, та ряж житлово-комунальних питань, таких як питання надання дозволу Кіцманському ВУЖКГ на приєднання нових абонентів до мереж централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та про видачу дозволу на видалення зелених насаджень на території громади та м. Кіцмань зокрема, про що інформував присутніх начальник відділу житлово-комунального господарства та охорони довкілля - Родіон Лисак.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →