КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні, в стінах міської ради, урочисто привітали з професійним святом і відзначили почесними грамотами за сумлінну працю, вагомий внесок у галузь культури нашої громади шановних працівників культури та майстрів народного мистецтва.
НОВИНИ

Сьогодні, в стінах міської ради, урочисто привітали з професійним святом і відзначили почесними грамотами за сумлінну працю, вагомий внесок у галузь культури нашої громади шановних працівників культури та майстрів народного мистецтва.

09-11-2023, 17:41

 

💐Сьогодні, в стінах міської ради, урочисто привітали з професійним святом і відзначили почесними грамотами за сумлінну працю, вагомий внесок у галузь культури нашої громади шановних працівників культури та майстрів народного мистецтва.🎼🎨🎭🎻📚
🔸Директорам закладів, педагогам музичної та художньої шкіл, працівникам бібліотек, музею, будинків культури, Заслуженим працівникам культури України, та багатьом іншим працівникам сфери культури та майстрам народного мистецтва Кіцманської громади зворушливі вітання, вдячність та щирі побажання адресували міський голова Сергій Булега, керуюча справами виконавчого комітету Кіцманської міської ради Ярослава Раковіца, начальниця відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету Кіцманської міської ради Ольга Литвинюк, директор КЗ «Кіцманська публічна бібліотека» та голова профспілки працівників галузі культури Орися Сухолотюк.
🔸Почесними грамотами за патріотизм, вірність своїй Батьківщині в боротьбі за її незалежність, вагомий особистий внесок у розвиток культури рідного краю та з нагоди професійного свята також були відзначені військовослужбовці Збройних Сил України – Олександр Рудяк – директор будинку культури с. Лашківка та Косменко Павло – художній керівник будинку культури с. Іванківці.🇺🇦
🔸Сердечні вітання, вдячність та побажання святкувати наступне професійне свято у мирний час лунали з уст міського голови Кіцманської громади Сергія Булеги.
🔸Щире захоплення відданістю покликанню працівників культури і майстрів народного мистецтва підкреслила у своєму виступі керуюча справами виконавчого комітету міської ради – Ярослава Раковіца.
🔸Особливі та дуже щирі слова підібрала для свого колективу начальниця відділу культури, національностей та релігій виконавчого комітету міської ради - Ольга Литвинюк.
🔸У короткому щемливому відеоспогаді було згадано багатьох діячів галузі культури нашої громади, які на жаль вже відійшли у вічність🕯️. Зі слозами на очах всі присутні згадали колишніх друзів, знайомих і колег, з якими їх пов’язують спільні прекрасні спогади і творча співпраця.😔
🔸Також із вітальним словом виступила Орися Сухолотюк, що звернулася із безмежною подякою керівництву нашої громади та керівнику Ользі Василівні за повсякчасне сприяння, допомогу та надійну підтримку галузі культури та її працівникам.
🎶Вітали присутніх прекрасними музичними композиціями талановиті вихованці та викладачі Кіцманської музичної школи ім. В. Івасюка і чудовий НА вокально-інструментальний ансамбль «Яворова сопілочка» БК с. Шипинці.🥰

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →