КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні ми відзначаємо прекрасне професійне свято працівників культури та майстрів народного мистецтва!
НОВИНИ

Сьогодні ми відзначаємо прекрасне професійне свято працівників культури та майстрів народного мистецтва!

09-11-2023, 10:31

 

Сьогодні ми відзначаємо прекрасне професійне свято працівників культури та майстрів народного мистецтва!
🔸Щирі вітання шлемо всім причетним до цього свята!🎉
🔸Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуєте велич нашого краю, адже Кіцманська земля завжди була щедрою на таланти, і своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну!
🔸Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність і автентичність, адже саме культура є одним з вирішальних важелів національного відродження.
🔸Ми, всі мешканці Кіцманської громади, високо цінуємо ваш внесок у розвиток культури рідного краю, вміння відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.
🔸Ваша праця зі збереження та примноження духовних цінностей – одна із найбільш благородних і відповідальних місій. Саме Ви сприяєте гармонійному розвитку особистості, прищеплюєте любов до творчості у підростаючого покоління, збагачуєте духовний світ жителів нашої громади, робите наше життя яскравішим.
🔸Нехай творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають Вас, нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому поприщі. Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя, миру, любові та злагоди!
З повагою і найкращими побажаннями,
Сергій БУЛЕГА,
міський голова
Кіцманської територіальної громади.
Ольга ЛИТВИНЮК,
начальниця відділу культури,
національностей та релігій
виконавчого комітету
Кіцманської міської ради

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →