КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 3 листопада, у приміщенні відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції відбулася презентація проєкту автоматизованої системи «Custody Records».
НОВИНИ

3 листопада, у приміщенні відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції відбулася презентація проєкту автоматизованої системи «Custody Records».

06-11-2023, 13:15

 
🔹3 листопада, у приміщенні відділення поліції №2 (м. Кіцмань)
Чернівецького райуравління поліції відбулася презентація проєкту автоматизованої системи «Custody Records».
 
На заході було присутнє керівництво Головного управління Національної поліції в Чернівецький області, представники апарату Національної поліції України, суду, прокуратури та місцевої влади.
Начальник Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Віктор Нечитайло та заступник начальника Департаменту – начальник управління дотримання прав людини Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Володимир Захаренко провели презентацію проєкту системи «Custody Records».
Система «Custody Records» призначена для запобігання правопорушень та дотримання прав людини у поліцейських підрозділах, адже вона передбачає електронну фіксацію всіх дій поліцейських з моменту доставлення особи до адмінприміщення та перебування в ньому. Тобто ця система покликана захистити затриманих від неправомірних дій, і вберегти самих правоохоронців від безпідставних звинувачень.
Голова Кіцманської територіальної громади Сергій Булега зазначив, що приємно вражений оновленнями відділення поліції, його оснащенням та системою «Custody Records», адже її функціонування - це новий рівень дотримання прав людини в правоохоронній діяльності, та наголосив на подальшому сприянні та підтримці, щоб наша громада вдосконалювалася згідно світових стандартів.
 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →