КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні керівництво громади завітало до директора Суховерхівського ЗЗСО І-ІІ ступенів Кожухар Олени Миколаївни в честь ювілейного дня народження.
НОВИНИ

Сьогодні керівництво громади завітало до директора Суховерхівського ЗЗСО І-ІІ ступенів Кожухар Олени Миколаївни в честь ювілейного дня народження.

31-10-2023, 15:51

🔸Сьогодні керівництво громади завітало до директора Суховерхівського ЗЗСО І-ІІ ступенів Кожухар Олени Миколаївни в честь ювілейного дня народження.

🔸З цієї святкової нагоди до ювілярки зі щирими вітаннями та подарунками навідалися міський голова Кіцманської територіальної громади - Сергій Булега, в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту - Світлана Баєтул, голова об'єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України - Віктор Колісник.
🔸«Вітаємо Вас з прекрасним ювілеєм і поспішаємо побажати залишатися таким же справедливим і відповідальним керівником, яким ми Вас знаємо, - звернувся до ювілярки Сергій Борисович. - Успіхів Вам у всіх починаннях, міцного здоров’я, вдалої реалізації планів, поваги від оточуючих і душевної рівноваги, процвітання і особистого щастя та добробуту. Також щиро бажаємо, щоб школа під Вашим керівництвом славилася прекрасними показниками успішності вихованців».

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →