КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > За ініціативи Благодійного фонду "СТАБІЛІЗЕЙШЕН СУППОРТ СЕРВІСЕЗ" 25-26 жовтня 2023р. в приміщенні Кіцманської міської ради відбувся тренінг за участю представників виконавчого комітету Кіцманської міської ради та внутрішньо переміщених осіб.
НОВИНИ

За ініціативи Благодійного фонду "СТАБІЛІЗЕЙШЕН СУППОРТ СЕРВІСЕЗ" 25-26 жовтня 2023р. в приміщенні Кіцманської міської ради відбувся тренінг за участю представників виконавчого комітету Кіцманської міської ради та внутрішньо переміщених осіб.

27-10-2023, 16:36

🔹За ініціативи Благодійного фонду "СТАБІЛІЗЕЙШЕН СУППОРТ СЕРВІСЕЗ" 25-26 жовтня 2023р. в приміщенні Кіцманської міської ради відбувся тренінг за участю представників виконавчого комітету Кіцманської міської ради та внутрішньо переміщених осіб. 

🔹Метою даного тренінгу було ознайомити учасників з роботою, завданням, повноваженнями Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб. 
🔹За два дні було охоплено всі наболілі питання, з якими ВПО живуть і які долають разом з владою на місцях. 
🔹На панельних дискусіях говорили про роботу Рад ВПО як платформи спільних дій громадянського суспільства і влади, житлові права ВПО, зокрема про тимчасове житло, працевлаштування переселенців, гуманітарне реагування, важливість соціопсихологічної підтримки. 
🔹Усі учасники дійшли згоди, що Рада ВПО, як дорадчий орган, є дієвим інструментом для прийняття управлінських рішень на місцевому рівні, і його саме зараз треба використовувати.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →