КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 24 жовтня відбулося засідання ХХХІ сесії Кіцманської міської ради VІІІ скликання.
НОВИНИ

24 жовтня відбулося засідання ХХХІ сесії Кіцманської міської ради VІІІ скликання.

24-10-2023, 18:07

🔸Сьогодні, 24 жовтня відбулося засідання ХХХІ сесії Кіцманської міської ради VІІІ скликання. До порядку денного було включено 66 питань з яких було прийнято ряд відповідних рішень.
🔸На засіданні сесії було розглянуті питання про надання статусу опорних закладів освіти Кіцманському ЗЗСО І-ІІІ ступенів «Кіцманський ліцей» Кіцманської міської ради та Лашківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів та їхнє перейменування, також питання про перейменування Давидівського ЗЗСО І-ІІ степенів та Суховерхівського ЗЗСО І-ІІ степенів, про що інформувала Баєтул Світлана Василівна – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Кіцманської міської ради.
🔸Окрім того було розглянуто питання про внесення змін до структури виконавчого комітету та штатного розпису на 2023 рік, затвердили Програму профілактики правопорушень у сфері забезпечення економічної безпеки держави на території Кіцманської міської територіальної громади на 2023 рік, затвердили Програму фінансової підтримки діяльності Чернівецької районної ради на 2023 рік, також депутати вирішили ряд питань по закладах освіти, внесли зміни до бюджету на 2023 рік та прийняли ряд рішень з питань регулювання земельних відносин.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →