КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Сьогодні, 18 жовтня в міській раді проведено робочу нараду з питань підготовки, організації та проведення на території громади заходів в рамках загальнонаціональної акції «16 днів проти насильства», яка щорічно проводиться з 25 листопада до 10 грудня.
НОВИНИ

Сьогодні, 18 жовтня в міській раді проведено робочу нараду з питань підготовки, організації та проведення на території громади заходів в рамках загальнонаціональної акції «16 днів проти насильства», яка щорічно проводиться з 25 листопада до 10 грудня.

18-10-2023, 16:24

 🔸Сьогодні, 18 жовтня в міській раді проведено робочу нараду з питань підготовки, організації та проведення на території громади заходів в рамках загальнонаціональної акції «16 днів проти насильства», яка щорічно проводиться з 25 листопада до 10 грудня. 

🔸Одним із основних завдань Акції є привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, захисту прав жінок, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми. 
🔸На сьогодні, взаємодія в питаннях подолання насильства, особливо психологічного, є вкрай необхідною. Тому, в обговоренні пропозицій взяли участь працівники служб та організацій, які здійснюють реалізацію державної політики щодо попередження будь яких форм та проявів насильства. Зокрема: служби у справах дітей, відділу з питань соціальної роботи, відділу освіти, молоді та спорту Кіцманської міської ради, управління праці та соціального захисту населення відділу № 1 (м. Кіцмань) Чернівецької РДА, сектору «Кіцманське бюро правової допомоги» та притулку св. Ольги - структурного підрозділу ГО «ЕЛЕОС – Україна».
🔸За результатами наради були визначені основні заходи, які проводитимуться протягом шістнадцяти днів.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →