КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > У Кіцманській територіальній громаді відбувся черговий кущовий тренінг для фахівців з соціальної роботи!
НОВИНИ

У Кіцманській територіальній громаді відбувся черговий кущовий тренінг для фахівців з соціальної роботи!

12-10-2023, 15:04

 🔹11 жовтня  2023р. у Кіцманській територіальній громаді відбувся черговий кущовий тренінг для фахівців з соціальної роботи, проведений в межах проекту «Впровадження національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи в сфері протидії торгівлі людьми у Чернівецькій області» (виконавець – ГО «Центр громадської активності «Синергія») за сприяння представництва Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) в Україні за фінансової підтримки USAID. 

🔹Тренінг об’єднав фахівців з соціальної роботи декількох громад - Кіцманської, Вікнянської, Заставнівської, Веренчанської. 
🔹Присутні активно працювали над запропонованими до розгляду ситуаціями, які характеризують різні форми експлуатації та торгівлі людьми, наводили цікаві приклади з власного професійного досвіду. 
🔹Сподіваємося, отримані знання сприятимуть збільшенню активності в профілактиці потрапляння в ситуацію експлуатації та торгівлі людьми.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →