КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > 10 жовтня відбулося чергове засіданння виконавчого комітету Кіцманської міської ради
НОВИНИ

10 жовтня відбулося чергове засіданння виконавчого комітету Кіцманської міської ради

11-10-2023, 16:35

 У вівторок, 10 жовтня, під головуванням міського голови Сергія Булеги відбулося засідання виконавчого комітету Кіцманської міської ради, під час якого приймали рішення, що стосувалися різних сфер життєдіяльності як окремих громадян, так і громади в цілому.
       На порядку денному до розгляду було запропоновано 38 питань.
   Члени виконкому заслухали доповідь інспектора відділу житлово-комунального господарства та охорони довкілля Олександра Гончарука про контроль за виконанням заходів санітарної очистки та благоустрою громади.
     В ході активного обміну думками і обговорення питання, з якого доповідала керуюча справами виконавчого комітету Кіцманської міської ради Ярослава Раковіца, члени виконкому заслухали доповідь про підведення підсумків виконання плану роботи виконавчого комітету Кіцманської міської ради за ІІІ квартал 2023 року, обговорили та прийняли важливі рішення.
   Начальник відділу культури, національностей та релігій Ольга Литвинюк інформувала присутніх про хід виконання рішень виконавчого комітету щодо усунення з публічного простору пам’ятних знаків/декоративних елементів, пов’язаних з історією і культурою росії та СРСР. Зокрема це питання обговорили із старостами старостинських округів нашої громади та погодили розглядати кожден випадок індивідуально, щоб виконати все згідно закону.
      Також було розглянуто питання забезпечення оплати витрат, пов’язаних з похованням військовослужбовця, питання про присвоєння поштової адреси, компенсацію витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, виділення матеріальнеої допомоги, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про видачу дозволу на видалення зелених насаджень та ще ряд інших питань у різних сферах де були прийняті відповідні рішення.

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →