КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > У читальному залі КЗ «Кіцманської публічної бібліотеки» відбувся захід, приурочений Міжнародному дню людей похилого віку
НОВИНИ

У читальному залі КЗ «Кіцманської публічної бібліотеки» відбувся захід, приурочений Міжнародному дню людей похилого віку

06-10-2023, 14:15

У читальному залі КЗ «Кіцманської публічної бібліотеки» відбувся захід, приурочений Міжнародному дню людей похилого віку, на який запросили внутрішньо переміщених осіб відповідної категорії, що зараз мешкають у Кіцманській громаді.

Організував захід нещодавно створений Центр громадського дозвілля Міжнародної благодійної організації HelpAge International.

В.о. координатора цього проєкту в Чернівецькій області Лариса Петрова подякувала за співпрацю і сприяння керівництву громади, адже завдяки їм вже незабаром Центр буде мати приміщення для надання психосоціальної реабілітації ВПО та для організації цікавих і корисних заходів.

З вітальним словом та підтримкою звернувся до присутніх і заступник міського голови з питань організаційно-господарської роботи Олександр Ткачук та бібліотекар сектору обслуговування дорослих користувачів Людмила Корзун.

Музичним дарунком для запрошених стали пісні легендарного Володимира Івасюка у виконанні учнів Кіцманської музичної школи.

Захід відбувся у партнерстві з міжнародною  організацією - HIAS Ukraine, яка влаштувала наприкінці зустрічі цікавий майстер-клас із розпису текстильних еко торбинок, тож кожен запрошений отримав змогу зробити для себе оригінальний шопер.

Такі заходи допомагають зберегти традиції та висловити повагу і турботу до старшого покоління. Завдяки зустрічі люди мали змогу навчитись створювати цікаві вироби, познайомитись одне з одним, поспілкуватись, відпочити, відчути підтримку.

 х осіб відповідної категорії, що зараз мешкають у Кіцманській громаді.

Організував захід нещодавно створений Центр громадського дозвілля Міжнародної благодійної організації HelpAge International.

В.о. координатора цього проєкту в Чернівецькій областЛариса Петрова подякувала за співпрацю і сприяння керівництву громади, адже завдяки їм вже незабаром Центр буде мати приміщення для надання психосоціальної реабілітації ВПО та для організації цікавих і корисних заходів.

З вітальним словом та підтримкою звернувся до присутніх і заступник міськогочі люди мали змогу навчитись створювати цікаві вироби, познайомитись одне з одним, поспілкуватись, відпочити, відчути підтримку.

 

ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →