КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > Шановна громадо! Прийміть щирі вітання із Днем захисника України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!
НОВИНИ

Шановна громадо! Прийміть щирі вітання із Днем захисника України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

01-10-2023, 15:54

     Шановна громадо! Прийміть щирі вітання із Днем захисника України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

    Споконвіків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи. Невипадково українські козаки, а згодом і воїни УПА вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. 

    День захисників та захисниць України – свято, що стало одним із найдорожчих для нашого народу, загартованого в боях за свою незалежність і свободу. 

    Сьогодні ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструє весь український незламний народ. Мужність, самовідданість українців додають сили нашим захисникам йти до перемоги.
 
    Щирі вітання усім, хто захищає рубежі України на фронті, і всіх, хто зміцнює державу в тилу, ви наші захисники, опора нашої держави, спокій у наших будинках у ваших надійних руках.
 
    Особливі вітання, сердечна вдячність і низький уклін захисникам із нашої Кіцманської територіальної громади! У цей день всі ми щиро молимося Пресвятій Богородиці, щоб наділила наших захисників і захисниць своїм заступництвом, просимо для них міцного здоров’я, а найважливіше – прийти додому із перемогою та спокійно жити своє прекрасне життя у вільній Україні.
 
    Честь і низький уклін нашим воїнам! Вічна пам'ять і слава загиблим Героям. 
    Нехай Покров Пресвятої Богородиці завжди захищає кожну родину та всю Україну!
 
    Слава Україні!
 
З найкращими побажаннями,
 
Сергій БУЛЕГА,
міський голова
Кіцманської територіальної громади.
ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →