КОНТАКТИ
Кіцманьська Мicька Рада ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ КІЦМАНСЬКА МІСЬКА РАДА ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
Головна > Новини > У стінах Кіцманської музичної школи імені В. Івасюка відбувся святковий концерт "Музика в наших серцях"!
НОВИНИ

У стінах Кіцманської музичної школи імені В. Івасюка відбувся святковий концерт "Музика в наших серцях"!

29-09-2023, 19:10

    Слова вітань і вдячності за нелегку, але таку потрібну працю, обрану за покликом серця, викладачам адресувала директор музичної школи Надія Колчанова.

    Гарний настрій і безліч чудових вокально-інструментальні композиції подарували всім присутнім викладачі та вихованці Кіцманськох музичної школи ім. В. Івасюка.

    Також на святі був присутнім Остап Васильович Савчук - Заслужений діяч мистецтв України, уродженець м. Кіцмань та колишній вихованець Кіцманської музичної школи, який звернувся до присутніх з привітаннями та поділився своїми спогадами і трепетними почуттями, які в нього викликають стіни музичної школи, пригадав як разом із Володимиром Івасюком грав у шкільному ансамблі скрипалів.

    Пронизливу промову зі словами щирої подяки викладачам та найкращими побажаннями миру, добра і спокою висловила начальник відділу культури, національностей та релігій Кіцманської міської ради Ольга Литвинюк.
ПЕРЕЙТИ НА ВСІ НОВИНИ →